Proizvodi

Kontaktiraj nas

Ime: Mr.Alex

Tel: 86-29-8918-1410

86-187-0910-6130

Email: sales@fengzusw.com

Skype: fengzusw

WhatsApp: + 86-135-7241-4292

Dijatrizoat natrijum

Dijatrizoat natrijum

Diatrizoat natrijum je kontrastni agens koji se koristi tokom testa rendgenskih zraka. Može se koristiti kao dijagnostički pomoćni agent tokom angiografije, urografije i radiografije. FZBIOTECH, kao proizvođač natrijuma Diatrizoate, posvećuje snabdevanje najkvalitetnijim diatrizoat natrijumom po celom svetu po najpovoljnijoj cijeni. Za dugoročnu saradnju dostupan je besplatan uzorak.Chat Sada
Opis

Osnovne informacije o natrijum diatrizoatu
Ime proizvoda: natrijum diatrizoat
Ostalo Naziv: Natrii Diatrizoas
Izgled: Bijeli prah
MF: C11H8I3N2NaO4
Molekulska masa: 635.9
CAS: 737-31-5
EINECS: 212-004-1
Dobavljač: FZBIOTECH
Strukturalna formula:
Diatrizoate Sodium.png

Kratak uvod natrijuma dijatrizoata
Diatrizoat natrijum je kontrastni agens koji se koristi tokom testa rendgenskih zraka. Može se koristiti kao dijagnostički pomoćni agent tokom angiografije, urografije i radiografije. Može se primeniti prilikom vizualizacije vena, urinarnog sistema, gastrointestinalnog trakta, slezine i zglobova, kao i tokom kompjuterske tomografije (CT skeniranje). Koristi se u slučajevima kada barijum nije pogodan za primjenu, kao što je pacijent koji je alergičan na barijum. Mehanizam djelovanja natrijuma Diatrizoate je u tome što može blokirati rendgenske zrake, tako da struktura tela koja sadrži jod treba da se obeleži u kontrastu sa onim strukturama koje ne sadrže jod, što dodatno dozvoljava vizualizaciju tih srodnih područja.

Neželjeni efekti natrijuma diatrizoata
Teški ili nepovratni neželjeni efekti natrijum diatrizoata, koji dovode do dodatnih komplikacija uključuju tahikardiju, pankreatitis, bradikardiju, oštećenje bubrega.
Natrijum dijatrizoat proizvodi potencijalno životno opasne efekte koji uključuju plućni edem, srčanu aritmiju, bronhospazam, angioneurotski edem, anafilaktičke reakcije, hipertenzivne krize. koji su odgovorni za prekid terapije natrijum diatrizoatom.
Simptomatske neželjene reakcije koje proizvede natrijum dijatrizoat su manje-više tolerantne i ako postanu teške, mogu se tretirati simptomatski, a to su: Slabost, vrtoglavica, glavobolja, mučnina, povraćanje, znojenje, ispiranje, slabost, poremećaj ukusa, topline.


Paket i dostava

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg


Kompanijska slika

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg

Hot Tags: dijatrizoat natrijum, Kina, proizvođači, veleprodaja, najbolje, rasuti, cena, organska, 100% čista, velika količina, gmp tvornica, priroda
Srodni proizvodi
Upit
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd
Manufacturer Add: Industrial Park in Wugong County, Xianyang City,Shaanxi Province, China.
Office Add: 21F, Tangfengguoji,No.18 Fenghuinanlu, Xi'an City, Shaanxi Province, China.
Office Tel: 86-029-89561932/86-135-7248-9476             Office Fax: 86-029-8918-9705
Email: sales@fengzusw.com                                            Skype: fengzusw